Kundecase

Skadedyrbutikken AS

B2C/B2B nettbutikk integret mot poweroffice (erp) og ongoing (lager)

Klarna/Vipps

PowerOffice/OnGoing

Representasjon

Utfordring

Tidligere netthandels plattform skulle legges ned, det var derfor nødvendig å komme i gang med en ny løsning så fort som mulig.

De skulle i tillegg bytte til nytt ERP-system og lager, derfor var det nødvendig med en plattform som sømløst kan samarbeide med disse systemene.

Skadedyrbutikken selger både til privatpersoner og bedrifter så det var derfor et krav at den nye løsningen kunne tilby forskjellige betalingsløsninger og at selgerne til Skadedyrbutikken kunne legge inn ordre på vegne av kunder. 


 

Løsning

Dynamicweb med spesialbygde integrasjoner

Valget falt på Dynamicweb med Rapido (Frontend rammeverk/første versjon av Swift) og integrasjoner mot PowerOffice (ERP) og OnGoing (lager).

Gjennom å bruke Dynamicweb med Rapido kunne Skadedyrbutikken komme raskt i gang med sin nye nettbutikk. Produktene blir født og berikt i Dynamicweb og gjennom integrasjonene vi har utviklet blir de produktene overført til de forskjellige systemene Skadedyrbutikken benytter.

Løsningen er åpen både for privatpersoner og bedriftskunder, da nettbutikken tilbyr ulike betalingsløsninger. Klarna og Vipps for privatpersoner og faktura for bedriftskunder. Nettbutikken er også satt opp med representasjon funksjonalitet slik at de har muligheten til å legge inn ordre for sine kunder.