Kundecase

3x Workwear

Salg av arbeidsklær og fritidsklær til ulike behov

DynamicWeb Swift plattform integrert med
Visma .net

Variantvelger

Skreddersydd variantvelger

Profileringsvelger

Valg av størrelse og type profilering

Tilbudsgenerator

Muligheten for å opprette tilbud til kunder på nettsiden

Utfordring

3X Workwear var en nystartet bedrift uten eksisterende e-handelsløsning som ønsket å etablere en moderne og brukervennlig nettbutikk for trykkprodukter og arbeidsklær. De trengte en løsning som kunne integreres sømløst med Visma .net for å håndtere ERP-funksjoner som ordrebehandling, fakturering, og kundeoversikt.

Løsningen

2024 var i gang og tiden var inne for å lansere 3XWorkwear.no

3X Workwear sine behov ble løst gjennom utviklingen av et nettsted som effektivt håndterte og tilpasset produktene etter kundenes ønsker. Spesiell vekt ble lagt på profilering og tilpasning, og dette ble enkelt integrert på plattformen. Samtidig ble en sømløs integrasjon med Visma .net sikret, noe som effektiviserte hele administrasjonsprosessen, inkludert bestillinger, fakturering og kundedata.

For å styrke forholdet mellom 3X Workwear og deres kunder, implementerte vi en representasjonsfunksjon som tillot 3X Workwear å logge inn og se priser og tidligere bestillinger på vegne av deres kunder.

Videre utviklet vi en tilbudsgenerator som gjorde det enkelt for selgere å lage tilbud på nettstedet mens de var ute på salgsmøter. Dette bidro til å øke effektiviteten i salgsprosessen og gjorde det mulig å levere tilpassede tilbud raskt og effektivt.

Med disse funksjonene på plass og nettstedet live innen januar 2024, sikret vi at 3X Workwear hadde et robust verktøy for å møte behovene til både kunder og selgere på en effektiv og sømløs måte.